Welkom bij de Escelerate club - Waar Kracht, Prestige en Passie Samenkomen

Bij Escelerate geloven we in de kracht van gedeelde passies en unieke ervaringen. Als een autoclub met exclusieve, sportieve en unieke voertuigen, brengen we gelijkgestemden samen die een gemeenschappelijke liefde delen voor buitengewone prestaties op de weg.

Onze club is niet zomaar een verzameling auto’s; het is een broedplaats voor rijliefhebbers die streven naar het summum van luxe, snelheid en stijl. Hier, in het hart van Escelerate, worden vriendschappen gesmeed en herinneringen gecreëerd tijdens adembenemende ritten door heel Europa.

Wat Escelerate uniek maakt, gaat verder dan het gebrul van motoren van verschillende merken, jaartallen en uitvoeringen. Daarbij hebben we de focus op de reis die je beleefd. Hierbij zorgen we voor de juiste balans tussen het aantal rijuren, wegen en adrenaline stoten ; en tijd om te ontspannen, dorpjes te verkennen of te genieten van een borrel aan de bar.

Bij Escelerate draait het niet alleen om auto’s; het draait om de onvergetelijke ervaringen die we samen creëren. Van exclusieve bedrijfsevenementen tot opwindende ritten door pittoreske landschappen, hier vinden leden een club die hun liefde voor snelheid en verfijning deelt.
Ons toelatingsbeleid waarborgt niet alleen de kracht onder de motorkap, maar ook de kracht van de club. We streven naar een omgeving waarin elk lid zich thuis voelt, waar passie gedeeld wordt en waar de weg wordt gedeeld met gelijkgestemde zielen.

Sluit je aan bij Escelerate en ontdek een wereld waar krachtige motoren, prachtige landschappen en oprechte vriendschappen samenkomen. Voel de adrenaline, omarm de luxe en laat de weg je leiden naar onvergetelijke avonturen.
Welkom bij de familie van Escelerate – Waar de reis net zo indrukwekkend is als de bestemming.

Uw voordelen als lid

Als lid kunt u genieten van diverse voordelen van onze club zoals: 
 • Korting op onze ritten
 • 1 luxe dag rit inbegrepen 
 • Gratis 2 netwerk bijeenkomsten (leden & partners only)
 • Gratis deelname aan partner events
 • Gratis uitnodigingen voor evenementen van onze partners 
 •  Vaste voordelen en speciale aanbiedingen bij onze partners
 • Aankondiging op onze socials als nieuw lid 
 • Welkomstpakket 
 • Early acces op onze merchandise 
 • Zakelijke facturatie mogelijk 
 • Als eerste recht op onze tickets voor onze evenementen
 • Exclusieve toegang tot members only events

Toelatingsbeleid Escelerate Club

Escelerate is een club waar we samen delen om later te kunnen vermenigvuldigen. Waar iedereen zich thuis kan voelen. We waarderen de diversiteit binnen onze gemeenschap en erkennen de passie voor prestaties in allerlei vormen. Voor het aannemen van nieuwe leden hebben we een zorgvuldig toelatingsbeleid. Nadat je hebt ingeschreven om lid te worden, zal je binnen 48 uur reactie ontvangen.

Om dit te kunnen waarborgen hebben wij een toelatingsbeleid voor onze clubleden en evenementen deze is als volgt:

Als je in het bezit bent van een exclusieve sportauto van een van de volgende merken, kom je automatisch in aanmerking voor onze club en evenementen: Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Bentley, Porsche, Maserati, Rolls Royce, Koenigsegg, Pagani, Mclaren, Bugatti.

Indien u in het bezit bent van een ander uniek merk of merk sportauto; zoals van BMW, Audi, Mercedes of andere merken kunt u altijd een aanvraag indienen en zullen wij uw aanvraag beoordelen en hierop bij u terug komen.

Uiteraard zullen wij alsnog elke aanvraag individueel beoordelen, voordat u toegelaten wordt tot onze club of evenementen.

Voor bestaande leden die meereden vóór de update van de toelatingseisen, geldt een overgangsregeling. Zij kunnen zich aanmelden voor het nieuwe lidmaatschap volgens het vorige toelatingsbeleid. Nieuwe leden die hun lidmaatschap willen vernieuwen of zich willen aanmelden, dienen echter aan het bijgewerkte beleid te voldoen.

Bovenal delen we een gemeenschappelijke liefde voor indrukwekkende rijervaringen. We verwelkomen gelijkgestemde individuen, die de passie voor exclusieve sportwagens delen en de schoonheid van Europese routes willen ontdekken.
Dank voor je interesse in onze club. We kijken ernaar uit om samen met jou en jouw buitengewone sportwagen onvergetelijke herinneringen te creëren.

ESCELERATE

Wilt u zich nou ook aansluiten bij onze Escelerate familie en genieten van de diverse voordelen die onze club te bieden heeft voor u als persoon of als ondernemers?