Dagen
Uren
Minuten
Seconden

ESCELERATE | THE KICKOFF | Carnaval | 25 FEBRUARI 2024

Eindelijk, het is zo ver!

Het 2024 Seizoen is gestart en wij kondigen jullie met trots ons eerste evenement aan van dit jaar!

Dit zal ook het eerste evenement zijn wat wij organiseren onder onze nieuwe brand: Escelerate.

Dit moet natuurlijk gevierd worden, vandaar dat we ons Kick-off Event aftrappen op een feestelijke wijze met een typisch Brabants thema: Carnaval! Velen van jullie zullen dit brabantse fenomeen wel kennen, en voor wie niet is dit een leuke kans om het toch een keer mee te maken!

Wij als organisatie zijn geen vreemde voor carnavals evenementen, wij hebben ze 3 jaar aan een stuk georganiseerd, en elke keer weer met een hoop gezelligheid en een top sfeer weten neer te zetten.

We nemen je even mee naar wat je van deze dag mag verwachten!

Grand Kick-Off – Startlocatie 11.00 – 12.30:

We zullen deze dag starten bij onze zeer gewaardeerde partner: Dukdalf in Kerkdriel.

Hier zullen jullie op feestelijke wijze ontvangen worden om 11.00. Hier zul je getrakteerd worden op een Luxe Brunch op een manier hoe alleen Dukdalf dit kan!

Onder het genot van dit lekkere eten en drinken zal er nog een officiele Opening plaatsvinden van onze nieuwe Business: Escelerate!

Na deze verwennerij is het tijd om de weg op te gaan, via de mooist mogelijke wegen lijden we jullie door de provincie Noord-Brabant heen naar onze Tussenstop.

Bourgondisch Pauzeren – Tussenstop 14.00 – 15.00:

We zetten koers naar Uden, hier zit Wheelpoint gevestigd. Bij dit mooie bedrijf maken we een tussenstop om even de benen te strekken, bij te praten en natuurlijk om even te kijken bij al het moois wat wheelpoint aanbiedt!

Daarnaast zul je kunnen genieten een lekker hapje en drankje verzorgd door een bedrijf waar wij ook veel mee samen werken: De Bosche Bourgondiër, Je smaakpuppillen zullen dus op een unieke manier geprikkeld worden.

Feestelijke afsluiting – finish vanaf 16:30:

Als we bij zijn gekomen van het eerste stuk van onze route, is het tijd om het 2e gedeelte te starten. Ditmaal zetten wij koers naar Asten waar wij op visite gaan bij vrienden van de club en gewaardeerd Partner: Mykonos Steaks & Sushi.

De dag Feestelijk en Culinair afsluiten?

Laat dat maar aan “d’n Beste” over! Hier zullen we dineren op een een feestelijke wijze, het beloofd een onvergetelijke ervaring te worden!

Dit wil je toch niet missen?

We kijken er naar uit om met u te genieten van deze bijzondere dag vol plezier, leuke mensen en natuurlijk de passie voor autorijden.

Boek hier je ticket!

Belangrijke info, ticketprijs is voor een auto met 2 personen, je betaald dus voor 2 personen.

Indien je wenst met meer mensen te komen, of alleen, benader ons dan even via onze info mail.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Bij betaling van uw ticket van €450,00 gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden.

* Vanaf 31 Januari 2024 is er geen mogelijkheid om kosteloos te annuleren en zult u de volledige kosten moeten betalen voor het ticket.

* U kunt kosteloos annuleren tot en met 30 Januari 2024.