Dagen
Uren
Minuten
Seconden

ESCELERATE | THE ORIGINAL | LUXEMBURG | 17, 18, 19 MEI 2024

Escelerate Luxemburg 2024!

Dit is alweer onze 3e editie naar Luxemburg. De voorgaande evenementen naar Luxemburg onder de naam Crew Run waren een groot succes en daarom gaat Escelerate dit jaar weer die kant op!

We zullen je op een onvergetelijk weekend meenemen door het prachtige land met fantastische wegen. In dit weekend zullen we overnachten in het mooie 4 sterren Wemperhardt Hotel en een prachtig 5-sterren Hotel: Sofitel Le Grand Ducal. Dit hotel ligt in het centrum van Luxemburg stad, rondom het hotel zijn clubs en discotheken op loop afstand. De rally zal 3 dagen duren en zal starten op Vrijdag middag tussen 15.00 en 16.00 op 17 Mei 2024 met een ontvangst en een diner bij de start locatie. Na het diner zullen we lekker nog wat drankjes nuttigen in de bar van het hotel. 

Rond 11.30 uur op zaterdag zal de rally starten met prachtige wegen langs de bergen en heuvels van Luxemburg. De eerste pitstop zal in middag rond 13.30-14.00 plaats vinden bij Cocoon hotel Bel-Air waar we met zijn allen zullen gaan lunchen.
Daarna zullen we doorrijden naar onze eindbestemming, Sofitel Le Grand Ducal. Hier kan de auto veilig onder het hotel worden geparkeerd. 
Hier zullen we met zijn alle dineren en in de late uurtjes nog lekker naborrelen.
Ook is het hotel is op loop afstand van het Centrum. Je kan dus ook als je liever naar een club of discotheek gaat je avond uren daar spenderen!

Zondag ochtend zal het ontbijt al om 10:00 klaar staan, 11:00 start de rally richting de eind locatie van de rit. De 3e dag is tevens ook de laatste dag… We zullen eindigen bij een geweldige locatie die we nog even geheim houden voor jullie maar het zal een geweldig einde worden met een prachtige locatie en een heerlijke afsluitende lunch.  

Rond de klok van14.00-15:00 zullen we aanschuiven voor een late lunch. Hier kunnen we even onder het lekkere eten en drinken nagenieten van het geweldige weekend wat we hebben gehad!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Bij betaling van uw ticket van €1.599,00 gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden.

* Vanaf 2 april 2024 is er geen mogelijkheid om kosteloos te annuleren en zult u de volledige kosten moeten betalen voor het ticket.

* U kunt kosteloos annuleren tot en met 1 april 2024.