OVER ESCELERATE

Escelerate, een unieke auto business club in de dynamische automotive wereld, onderscheidt zich door passie, vriendschap en de drang naar vrijheid op de weg. Ervaren ondernemers, die hun sporen hebben verdiend met talloze events, zijn de drijvende krachten achter dit bedrijf.

Wat begon als een passie voor gezellige autoritten met vrienden, groeide uit tot een volwaardig bedrijf met een diepgewortelde missie en visie. De initiator van Escelerate wilde de kernwaarden behouden die de eerdere ritten zo bijzonder maakten, en dat komt tot uiting in de slogan “Escaping reality by Accelerating.”

Het unieke verhaal van Escelerate begon toen twee vrienden, vanuit een natuurlijk organisatie-instinct, voor de lol een ritje organiseerden. De oorspronkelijke drijfveer was simpelweg genieten van autoritten met vrienden, en pas daarna ontstond de behoefte aan organisatie. Dit vormde de basis voor evenementen onder de namen Crewvolgas en Crewrun en groeide uit tot een fulltime baan.

In het huidige CrewRun-tijdperk biedt Escelerate een uitlaatklep voor mensen die verlangen naar vrijheid te midden van de drukte. Nu betreedt Escelerate een nieuw tijdperk van volwassenheid en professionaliteit, aangeduid als “The Next Phase,” waarin we de waarden en normen trouw blijven. Het succes van Escelerate ligt in de veerkrachtige periode waarin het ontstond, en dit blijkt met name uit het vasthouden aan kansen in het CrewRun-tijdperk.

In het huidige landschap ziet Escelerate nieuwe kansen en een zoekende doelgroep die op zoek is naar een unieke ervaring. Het bedrijf ziet het als een kans om te innoveren en de ritten om te vormen tot meer dan alleen autorijden, maar tot een onvergetelijke vakantie. Escelerate blijft vasthouden aan haar kernwaarden, gelovend dat dit de sleutel is tot duurzaam succes. Het verhaal van Escelerate is niet alleen een reis op de weg, maar een reis van groei, veerkracht en blijvende toewijding aan het plezier van autorijden.