ESCELERATE PARTNERS

Escelerate zal binnenkort haar partners bekendmaken voor 2024. Wij zullen drie verschillende lagen partners hanteren om veelzijdig opties te kunnen bieden. Daarbij wel denkende dat elke laag partners net zo belangrijk is voor de club. Het zijn enkel verschillende rollen.

Bent u geïnteresseerd om partner te worden van Escelerate en hiermee uw bedrijf voor 2024 te koppelen? Via onderstaande knop kunt u contact opnemen met de organisatie voor vrijblijvende informatie over de pakketten. Zien we u snel op de koffie?

WAAROM ESCELERATE PARTNER WORDEN?

Het overwegen van een partnership met Escelerate kan voor jouw bedrijf verschillende voordelen opleveren, afhankelijk van jullie doelstellingen, doelgroep en strategieën. Hier een paar voorbeelden wat dit voor uw bedrijf kan betekenen.

Exclusieve Doelgroep
Escelerate opereert in een doelgroep van ondernemers en vrienden, die even hun drukke leven kunnen ontsnappen door mee te gaan op reis met Escelerate. Deze doelgroep bestaat vaak uit ondernemers of mensen uit ondernemende families. Als jouw bedrijf zich op een vergelijkbare doelgroep richt, biedt sponsoring de mogelijkheid om direct in contact te komen met deze exclusieve markt.

Zichtbaarheid
Als partner van Escelerate krijgt uw bedrijf zichtbaarheid op verschillende evenementen, marketingmaterialen en mediakanalen, die door Escelerate worden gebruikt. Door het koppelen van bedrijven en meerdere branches, kunnen er soms leuke samenwerkingen ontstaan. Zichtbaarheid kan leiden in verhoogde merkbekendheid en positievere verbinding bij de doelgroep.

Netwerkmogelijkheden
Partnership biedt kansen voor bedrijven om in contact te komen met andere partners, deelnemers en invloedrijke individuen tijdens Escelerate-evenementen. Dit kan leiden tot waardevolle zakelijke connecties en samenwerkingsmogelijkheden.

Content en Marketingmogelijkheden
Als partner kun je profiteren van de content die wordt gegenereerd tijdens onze evenementen. Dit materiaal kan worden gebruikt voor marketingdoeleinden op sociale media, websites en andere communicatiekanalen.

Associatie met Luxe en Prestige
Escelerate vertegenwoordigt luxe, stijl en exclusiviteit. Door een partnership, kan een bedrijf zijn merk associëren met deze positieve eigenschappen, wat de perceptie van het merk kan versterken en het imago kan verbeteren.

Product activatie
Partnership biedt de mogelijkheid om producten of diensten te activeren tijdens evenementen. Dit kan een effectieve manier zijn om directe interactie met potentiële klanten te hebben en hen de waarde van jouw producten te laten ervaren.

Betrokkenheid bij de community
Doordat de evenementen van Escelerate op verschillende locaties en landen gehouden worden, trekt dit betrokkenheid bij de automotive branch en evenementen branch.
Het toont aan dat uw bedrijf niet alleen gericht is op zakelijke doelen, maar ook op het ondersteunen van culturele en recreatieve activiteiten in de wereld.

Onderscheidbaarheid
Als je concurrenten niet actief zijn in partnerships van clubs zoals Escelerate, kan een partnership een manier zijn om je te onderscheiden in de markt en op te vallen bij potentiële klanten of nieuwe branches.
Wij vinden het belangrijk voor bedrijven om zorgvuldig te overwegen of de doelstellingen en doelgroep van Escelerate in lijn zijn met hun eigen bedrijfsdoelen, voordat ze beslissen om partner te worden.
Een partner worden mag natuurlijk altijd, maar wij als Escelerate zien het gelijk als een samenwerking en halen hier graag voor beide partijen het meeste uit!

BECOME A PARTNER

Bel of stuur ons gerust een e-mail voor meer informatie:
info@escelerate.com | +31 85 080 57 96